Web developer

Omschrijving

Ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste internet technologieën? Is het onderhouden en uitbouwen van websites jouw tweede natuur? Weet jij commerciële doelstellingen te vertalen in technisch en creatieve oplossingen?


GEZOCHT: Allround front-end developer met oog voor detail


We zoeken nú een allround Webdeveloper bij LeasePlan Nederland.


ACHTERGROND

Met de ambitie ‘any car, anytime, anywhere’ zet LeasePlan vol in op transformatie van de mobiliteitsmarkt. We brengen What’s next? naar onze grote, kleine en toekomstige klanten. Met 1,8 miljoen leaseauto’s in ruim 30 landen behoort LeasePlan wereldwijd tot de top. We maken onze klanten mobiel en hun leven net iets makkelijker. Dat doen we door alle service te verzorgen bij het kiezen, rijden, de inruil en verkoop van een enkele auto tot een compleet wagenpark.

What’s next is de leidende vraag bij alles wat we ondernemen. Any car, anytime, anywhere, onze concrete ambitie voor de mobiliteitsmarkt van morgen. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat, beschouwen we als ons werkveld. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen.


SME ONLINE

Deze functie is vacant bij de afdeling SME Online. Een energieke club met een dijk van een verantwoordelijkheid. SME Online is een snelgroeiend segment binnen LeasePlan. Het team bestaat uit een diverse groep collega’s met enorm veel kennis, drive en passie om het voor klanten gewoon goed te regelen.

De SME Online organisatie bestaat uit vier teams; e-Commerce, Online Sales & Account, Partners en Client Services. Jij wordt onderdeel van het e-Commerce team.


Wat ga je doen?

Als Webdeveloper bij LeasePlan ben je verantwoordelijk voor het creëren, integreren en up-to-date houden van alle websites die LeasePlan Nederland heeft. Ook ben je verantwoordelijk voor het technisch verbeteren van de webpagina’s. Je zorgt ervoor dat je alle content op de websites plaatst en designs implementeert. Voorbeeld hiervan zijn de speciale Onze Deals pagina’s op leaseplandirect.nl, waar je ons actuele aanbod van actie auto’s up-to-date houdt. Samen met IT ben je verantwoordelijk voor het maken van de roadmap om de web frontend verder te ontwikkelen/digitaliseren. Je schrijft code in HTML-CSS, maar doet ook werk inJavascript en PHP om de websites en pagina's te structureren en functionaliteiten te beherenOok ben je verantwoordelijk voor onze intranetpagina van LeasePlan Nederland, zoals het uploaden van nieuwsberichten.


BELANGRIJKSTE TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN

In deze functie word je verantwoordelijk voor:

 • Het onderhoud en uitbreiding van onder andere; www.leaseplan.nl, www.werkenbijleaseplan.nl, www.leaseplandirect.nl, www.leaseplan.nl/occasions;
 • Je bent eerste aanspreekpunt voor alle eindgebruikers (klanten en medewerkers) met betrekking tot technisch vraagstukken over deze websites;
 • Het verzorgen van de roadmap m.b.t. doorontwikkeling van de websites;
 • Het implementeren van designs die worden aangeleverd door je (in)directe eindgebruikers;
 • Initiëren van nieuwe informatie en toepassingen op het gebied van internet, intranet en multimedia.

Vereisten

VEREISTEN

 • Je hebt minimaal een MBO Diploma;
 • 3-5 jaar werkervaring als webmaster of als webdeveloper;
 • Je hebt aantoonbare kennis van frontend talen zoals; HTML5/CSS3/Javascript;
 • Je hebt kennis van CMS-systemen, SEO/SEA, Google analytics, e-mail marketing, social media, eCommerce;
 • Ook ben je communicatief sterke 'techneut';
 • Je hebt een scherp oog voor de juiste look & feel van content;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

WAT WIJ BIEDEN

 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en markt die volop in transformatie is;
 • De kans om het MKB-segment binnen LeasePlan hard te laten groeien;
 • Fijne werklocatie in het WTC van Almere met koffiebar en barista, op 1 minuut loopafstand van station en centrum;
 • Goed salaris, variabele beloning, premievrij pensioen. 

BEN JIJ DIT?

Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel Vinne Schifferstein direct mobiel op 06-30 06 74 66