Tax Manager

Omschrijving

Ben jij de Tax Manager van de toekomst die straks het fiscale beleid van de grootste leasemaatschappij in Nederland helpt vormgeven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw nieuwe baan
Als Tax Manager zorg je er voor dat de fiscaliteit en de business optimaal op elkaar aansluiten. Gezien de ontwikkelingen en uitdagingen binnen de autobelastingen zal je volop in de core business staan en het beleid kunnen bepalen rondom de fiscale impact op de automobiliteit. Ook in een breder kader kan je een fiscale bijdrage leveren aan de autoleasebranche en het autobeleid in Nederland. Je zal je ontwikkelen als allround Tax Manager en je opereert als ‘business partner’ van de directie en het management. Je combineert goede sociale vaardigenheden met gedegen fiscale kennis, deskundigheid en overtuigingskracht. Ook ben je nauw betrokken bij de bouw van het nieuwe ERP-systeem binnen LeasePlan en onderhoud je het Tax Control Framework. Je hebt de coördinatie met de belastingdienst, accountants en het internationale hoofdkantoor in Amsterdam. Natuurlijk signaleer je ook knelpunten en initieer je verbeteringen op het gebied van Tax. Kortom, voldoende uitdaging en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Vereisten

Jouw Profiel

Ben jij de proactieve Tax Manager die eenvoudig contacten legt en in staat is als ‘Business partner’ op te treden en te adviseren, zowel op strategisch als op operationeel niveau. Je hebt:

  • Een Universitaire opleiding Fiscaal Recht.
  • Kennis van de relevante rechtsgebieden met een sterke focus op BTW.
  • Minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring in een commerciële werkomgeving, bij voorkeur binnen de advocatuur of belastingadvieskantoor.
  • Sterke operationele en probleemoplossende vaardigheden.
  • Aandacht voor detail met een flexibele en pragmatische instelling
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

 Wie zijn wij

LeasePlan, de grootste leasemaatschappij ter wereld, pakt de voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit. Ontwikkelingen als autodelen, verduurzaming, elektrische en zelfrijdende voertuigen vragen om flexibele en klantgerichte medewerkers. Binnen LeasePlan Nederland werken ruim 700 medewerkers hard en met veel plezier. Niet voor niets zijn we dit jaar weer uitgeroepen tot Top Employer!

 

Ons aanbod

Natuurlijk krijg je een prima salaris met premievrijpensioen, een auto van de zaak en daarnaast ook nog een aantrekkelijke variabele bonus. What’s next? Dit:

  • Een afwisselende functie, omdat je zowel strategische, operationele en beleidsmatige werkzaamheden verricht.
  • Een grote mate van vrijheid waar initiatieven en nieuwe ideeën voor verbetering worden gewaardeerd.
  • Een organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier. Successen vieren we graag samen.
  • De mogelijkheid om impact te hebben op overheidsbeleid, de Belastingdienst en de branche.

Enthousiast geworden? 

Stuur direct jouw cv en motivatie. Vragen? Neem contact op met Recruitment team op telefoonnummer
+31 36 5271332.