Systeembeheerder Unix HP-UX

Omschrijving

Wil jij het beste uit jezelf halen binnen een dynamische werkomgeving? Haal jij voldoening uit de taak het maximale uit onze HP UX systeem te halen en voel je de verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid van onze bedrijfskritische applicaties te garanderen? Ga dan met ons deze uitdaging aan.


WIJ ZIJN LEASEPLAN. WHAT’S NEXT?

Met 1,8 miljoen leaseauto’s in ruim 30 landen behoort LeasePlan wereldwijd tot de top. We maken onze klanten mobiel en hun leven net iets makkelijker. Dat doen we door alle service te verzorgen bij het kiezen, rijden, de inruil en verkoop van een enkele auto tot een compleet wagenpark.

What’s next is de leidende vraag bij alles wat we ondernemen. Any car, anytime, anywhere, onze concrete ambitie voor de mobiliteitsmarkt van morgen. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat, beschouwen we als ons werkveld. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.

Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Top, als jij daar bij wilt zijn.  


Wat ga je doen?

Onze klanten en berijders doen meer en meer zaken online met ons. Bij onze afdeling Technical Infrastructure Management zorgen we er voor dat ze altijd bij ons terecht kunnen en ook snel hun zaken kunnen regelen. Jij voert alle operationele en tactische beheertaken uit op onze HP UX systemen waarop onze bedrijfskritische applicaties draaien. Je krijgt daarbij de volledige verantwoordelijkheid voor het performance-, patch-, en capacitymanagement, niet alleen op de Unix omgeving, maar ook op de 3PAR storage infrastructuur. We hebben zo’n 10 systemen in een complexe omgeving, dat maakt het interessant en uitdagend.

Ben je een echte allrounder of wil je het worden? Het beheer van onze IBM iSeries systemen en Local Area Network netwerk kan ook deel uit maken van je takenpakket. Je doet er alles aan om de beschikbaarheid van onze applicaties en systemen voor onze klanten te garanderen. Gepland werk buiten kantoortijden is daarom part of the good deal, je bent tenslotte IT-er.

Vereisten

Dit vragen wij:

 • Je hebt ervaring met de Unix variant HP UX 11.x
 • Je bent bekend met MC/ServiceGuard (HP Serviceguard).
 • Voor een Shell script draai jij je hand niet om.
 • Ken je Linux? Dan is dat mooi meegenomen, net als kennis van Oracle 11.
 • Naast deze ervaring vragen we een goede beheersing van Nederlands en Engels.
 • Je bent nauwkeurig, kan tegen een beetje stress, werkt zelfstandig maar kan niet zonder collega’s waaraan je niet alleen hulp kan vragen, maar het ook krijgt.
 • Een positieve houding, zeggen wat je denkt en uitdagingen aanpakken met een can-do mentaliteit. Past dat bij jou? Dan pas jij bij ons.

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week.
 • Een goed salaris, een variabele beloning en een premievrij pensioen;
 • Een organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier, Successen vieren we graag samen.
 • Mooie locatie in het WTC in Almere, op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum, zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar! 
 • Oh ja en hebben we al verteld dat we in 2019 weer zijn uitgeroepen tot Top Employer of the year?!

Enthousiast?

Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel Norbert Komen  036 527 1436


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.