Stage New Business Development – per september 2020

Omschrijving

Met de ambitie ‘any car, anytime, anywhere’ zet LeasePlan vol in op transformatie van de mobiliteitsmarkt. We brengen ‘What’s next?’ naar bestaande en toekomstige klanten. Maar hoe ziet ‘What’s Next’ eruit? In het team Business Development van LeasePlan Nederland werken we aan de wereld van morgen (en overmorgen). We zoeken naar kansen in de markt en we proberen nieuwe producten en diensten uit, want…

…De wereld om ons heen verandert. De vraag naar mobiliteit verandert. En daar wil LeasePlan graag op inspelen.


De opdracht:

LeasePlan krijgt vanuit meerdere hoeken (vastgoed/ bedrijven/ gemeenten) vragen om deelmobiliteit neer te zetten met als doel een duurzame & veilige (Corona-proof) mobiliteitsoplossing voor bewoners/ medewerkers. Om dit goed neer te zetten zoeken we iemand met strategische design kwaliteiten, die kan helpen om één van de volgende twee opdrachten uit te werken:


  1. Ontwerp een deeloplossing voor bewoners van woningbouworganisatie, die nu geen auto / elektrische fiets hebben en die toegang krijgen tot deelmobiliteit. Hoe ziet die oplossing eruit? Welke barrières moeten worden weggenomen?
  2. Een gemeente wil haar eigen elektrische wagenpark deels beschikbaar stellen voor bewoners en of medewerkers in privétijd. Hoe ziet deze oplossing eruit? Hoe krijgen we bewoners van een gemeente zo ver dat ze deze auto’s weten te vinden/ te boeken? Welke drempels/ barrières moeten worden weggenomen?


Op één van deze twee vragen willen we graag jouw expertise inzetten!


Uiteraard zullen we de exacte opdracht samen invullen. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zijn/haar strategische design kwaliteiten te combineren met een businessvraagstuk. Iemand die outside-in denkt, die kansen in de markt kan ontdekken en die LeasePlan verder kan helpen met het visueel maken van dit plan. En die ook hands-on mee kan helpen om er een succes van te maken! Een mooie kans om een innovatietrajecten van dichtbij mee te maken!

Vereisten

DIT VRAGEN WIJ

  • Je spreekt Nederlands en Engels
  • Je zit in je 3e jaar van je bachelor of je master van Industrial Design
  • Je loopt 3 tot 6 maanden tussen de 32 en 40 uur stage per week.
  • Je bent ondernemend en proactief
  • Je vindt de combinatie van design en mobiliteitsvraagstukken interessant
  • Je bent commercieel en klantgericht


WAT WIJ BIEDEN

⦁ Natuurlijk krijg je een passende stagevergoeding
⦁ De kans om veel te leren met coaching on the job en vakinhoudelijke begeleiding
⦁ Een uitdagende afstudeerstageplek in een uitdagende omgeving en in een wereld die letterlijk en figuurlijk in beweging is. Er zijn zoveel uitdagingen als jij aankunt, de grens bepaal jij!
⦁ Een mooie aanvulling op je CV. Je loopt immers stage bij de grootste leasemaatschappij van Nederland én Top Employer 2019
⦁ Veel ruimte voor jouw ideeën en inbreng voor verbetering of verandering.
⦁ De standplaats van LeasePlan is in Almere, maar reken erop dat je het grootste gedeelte van de week vanuit huis gaat werken.
⦁ Lidmaatschap van Young LeasePlan. Deze club organiseert lezingen, workshops en cursussen, maar ook sportieve evenementen en netwerkborrels


BEN JIJ DIT?
Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel of app naar Viola Kieffer, 0681025511.