Stage Marketing & Communicatie

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een wereld die letterlijk en figuurlijk in beweging is? Kom dan stage lopen bij de grootste leasemaatschappij van Nederland!

Bij LeasePlan zijn wij op zoek naar een derde- of vierdejaars HBO student voor een meewerk- of afstudeerstage met een Marketing of Communicatie opleiding.

Wat ga je doen?

Je kan in de keuken meekijken van een bedrijf dat een interessante transformatie ondergaat. Binnen dit internationale project komen alle aspecten aan bod van projectmanagement waarin communicatie een belangrijke factor speelt om de organisatie voor te breiden en mee te nemen in de nieuwe manier van werken en denken.

Tijdens jouw stage bij LeasePlan krijg je de opdracht om de awareness te verhogen aan de hand van een communicatieplan inclusief uitvoer om de veranderingen die LeasePlan ondergaat door de komst van het SAP systeem.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten van jou mee te denken in de bepaling van een effectief communicatietraject, hoogwaardige teksten te schrijven die voor het project die dragend zijn voor de transformatie en meedenken in originele manieren van communicatie.


Jouw profiel

Je volgt minimaal een HBO opleiding en je wilt stage lopen bij een project met internationale aspecten van de grootste auto leasemaatschappij van Nederland. Je vindt het leuk om door middel van communicatie mensen te enthousiasmeren. Daarnaast heb je affiniteit met changemanagement en voldoe je aan onderstaande punten:

  • Op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage voor 4-6 maanden en je kan minimaal 20 uur per week meewerken.
  • Schriftelijke en mondelinge communicatie gaat je goed af.
  • Beheersing van de Engelse taal is een pré.
  • Je beschikt over kennis omtrent effectieve communicatiemiddelen die inzetbaar zijn in een verandertraject.


LeasePlan

Je gaat aan de slag bij de grootste leasemaatschappij van Nederland en een Top Employer 2018! Verder bieden wij:

  • Een uitdagende stageplek. Er zijn zoveel uitdagingen als dat jij aan kan, de grens bepaal jij!
  • Veel ruimte voor je eigen ideeën en inbreng;
  • Deelname aan de evenementen van de Young Professional Vereniging ‘Young LeasePlan’;
  • Vakinhoudelijke begeleiding en coaching;
  • Een passende stagevergoeding.


Stagelopen bij LeasePlan?

Enthousiast geworden? Reageer dan op deze vacature en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Vragen? Neem contact op met ons Recruitment team op +31 36 527 1332.