Servicedesk medewerker

Omschrijving

Wil jij het beste uit jezelf halen binnen een dynamische werkomgeving? Ben jij pas tevreden als je de juiste oplossing hebt geboden? Ga dan met ons deze uitdaging aan.

WIJ ZIJN LEASEPLAN. WHAT’S NEXT?

Met 1,8 miljoen leaseauto’s in ruim 30 landen behoort LeasePlan wereldwijd tot de top. We maken onze klanten mobiel en hun leven net iets makkelijker. Dat doen we door alle service te verzorgen bij het kiezen, rijden, de inruil en verkoop van een enkele auto tot een compleet wagenpark.

What’s next is de leidende vraag bij alles wat we ondernemen. Any car, anytime, anywhere, onze concrete ambitie voor de mobiliteitsmarkt van morgen. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat, beschouwen we als ons werkveld. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.

Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Top, als jij daar bij wilt zijn.  


Wat ga je doen?

Onze medewerkers doen er alles aan om onze klanten en berijders te ontzorgen rondom het gebruik van hun leaseauto’s. In de rol van Servicedesk medewerker ontzorg jij onze medewerkers met alles wat speelt rondom ICT. Daarbij kom je overal in onze organisatie, ben je zelfstandig in staat om een groot deel van de incidenten op te lossen en schat je snel consequenties van storingen in.

Vereisten

 Dit vragen wij

  • Je hebt minimaal MBO ICT afgerond. Werkervaring is een plus maar niet noodzakelijk.
  • Je bent stressbestendig, klantgericht, communicatief vaardig, accuraat en zelfstandig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt een positieve houding, zegt wat je denkt en pakt uitdagingen aan met een can-do mentaliteit.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie voor 40 uur per week.
  • Een goed salaris, een variabele beloning en een premievrij pensioen;
  • Een organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier, Successen vieren we graag samen;
  • Een zelfstandige functie waarin je veel kun leren en jezelf verder kan ontwikkelen;
  • Mooie locatie in het WTC in Almere, op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum, zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar!
  • Lidmaatschap van Young LeasePlan. Deze club organiseert lezingen, workshops en cursussen, maar ook sportevenementen en netwerkborrels;

Enthousiast?

Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel Henk Groenewoud  op 06-10885118