Senior Account Support – International Clients

Omschrijving

Door uitbreiding van ons klantenportefeuille zijn we zijn op zoek naar een senior Account Support voor het beheer van een van de grootste klanten van LeasePlan wereldwijd. De klant is actief in online shopping en verzorgt “last mile delivery”. Als senior Account Support voor deze klant ben je dagelijks in nauwe samenwerking met de Accountmanager en het operations team. Met een ultiem servicegerichte en commerciële houding bedien je de klant zodanig dat zowel klant als LeasePlan haar doelstellingen bereiken. Je zal een veeleisende klant bedienen die met het pakket aan dienstverlening, KPI’s en bijbehorende SLA’s ervoor zorgt dat LeasePlan op een zo hoog mogelijk niveau presteert. De klant dwingt ons om stappen te maken in operational excellence, en jij vindt het leuk om hierin uitgedaagd te worden. Jij bent in staat om de voor LeasePlan nieuwe werkwijzen en processen eigen te maken. We hebben jouw creativiteit en proactiviteit nodig om LeasePlan zo goed mogelijk in staat te stellen deze klant optimaal van dienst te zijn en te verrassen. De precieze werkzaamheden zullen duidelijker en omvangrijker worden naarmate de samenwerking met de klant zich verder gaat ontwikkelen. Onderstaand alvast een greep uit de werkzaamheden:

 • Medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van activiteiten ten behoeve van relatiebeheer met de klant
 • Acties en werkzaamheden coördineren en controleren waarbij je periodieke overleggen en dagelijkse afstemming met andere vakafdelingen zal hebben;
 • Implementeren van nieuwe logistiek leveranciers die deelnemen aan de samenwerking tussen de klant en LeasePlan.
 • Administratief en operationeel muteren van voertuigen tussen logistiek leveranciers en de Pool in nauwe samenwerking met de afdeling Flexible Fleet/Poolbeheer.
 • Aanspreekpunt zijn voor, signaleren, begeleiden en (mede) oplossen van alle vragen of klachten van lokale en centrale klant stakeholders;
 • Mede verantwoordelijk voor aanlevering van de juiste rapportage met betrekking tot Service Level Agreement en Price Level Agreement voor de klant;
 • Actieve rol in het leveren van input t.b.v. het verbeteren van de efficiency zowel bij de klant als bij de interne routing/processen binnen het segment;

Over team Testarossa
Je gaat voor deze klant werken binnen een internationaal team. Binnen dit team kennen we naast deze grote wereldwijde klant twee klantgroepen: ca. 300 klanten met een wagenpark van 1-50 auto’s (SME segment) en ca. 30 strategische klanten (Corporate segment). Deze klanten hebben een totaal wagenpark van ruim 9.000 auto’s die met 11 medewerkers beheerd worden. Je komt terecht in een team met veel LeasePlan-ervaring en veel ambitie om te ontwikkelen en presteren. Testarossa is onderdeel van cluster International. Wij bedienen klanten die ergens in de wereld een internationaal contract hebben met LeasePlan. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor het lokale beheer van deze klanten. Je moet het dan ook leuk vinden om in contact te zijn met je internationale collega’s om gezamenlijk de klanten zo goed mogelijk te managen.

Vereisten

Functie eisen
Je kijkt met een commerciële blik de wereld in. Je bent gebrand op het halen van commerciële successen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Je bent stressbestendig en ziet het proactief contact zoeken met jouw klant als een positieve uitdaging. Je bent accuraat, hebt een groot probleemoplossend vermogen en een dito cijfermatig inzicht. Je analytisch vermogen stelt je in staat om complexe materie snel te doorgronden en de klant te voorzien van waardevolle adviezen. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 1-3 jaar werkervaring in een commerciële binnendienst functie;
 • Uitstekende commerciële, administratieve, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
 • Klantgericht, servicegericht, resultaatgericht en enthousiast; commerciële kansen laat je niet onbenut!
 • Zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
 • VNA Leasing diploma. Indien nog niet behaald is het een vereiste dat je bereid en in staat bent dit diploma binnen één jaar te behalen.
 • In staat om buiten de gebaande kaders/out of de box te denken aangezien een aantal processen geheel op maat zijn gemaakt voor deze klant.

Enthousiast?

Reageer dan op deze vacature. Vragen? Bel Jan-Paul Poldervaart, 06-12241059