Sales Advisor

Omschrijving

Ben jij CarNext’s nieuwe visitekaartje en verwelkom je klanten in onze fysieke en online showroom? Weet jij zowel persoonlijk als online het juiste verhaal te vertellen bij iedere occasion? Voor onze vestiging in Moordrecht zoeken wij een Verkoopadviseur die commerciële kansen vertalen in daadwerkelijke resultaten.


Jouw nieuwe baan

Als Verkoopadviseur ben jij het visitekaartje van CarNext. Dit doe je door klanten te verwelkomen en ervoor te zorgen dat onze showroom de juiste uitstraling heeft. Samen met je collega’s zet jij CarNext neer als marktleider in gebruikte auto’s. Iedere occasion is natuurlijk uniek en het voordeel van onze organisatie is dat ook onze online klanten de auto kunnen voelen en ervaren. Heel anders dan een auto uit een foldertje bestellen. Jij weet altijd het juiste verhaal te vertellen over onze occasions: van het begin tot het eind van het verkooptraject. Waar de customer journey ook begint (fysiek of online), jij adviseert klanten door je in te leven en de showroom hybride te maken.


Naast voorraadbeheer, adverteren en presenteren, ben je ook verantwoordelijk voor de afleveringen en het aftersales traject. Het occasion aanbod wisselt gemiddeld om de zes weken en geen auto, klant of verkooptraject is hetzelfde. Daarmee is gegarandeerd ook geen werkdag hetzelfde. Gelukkig doe je dit alles niet alleen, maar samen met jouw teamleden. Bij ons draait het allemaal om de teamprestatie en wij geloven dat elke Verkoopadviseur hier iets authentieks aan toevoegt. Jullie rapporteren weliswaar aan de B2C Manager, maar zijn zelfstandig, zelfredzaam en vrij om als team te functioneren en jullie team targets te halen.

Vereisten

Als Verkoopadviseur herken je kansen en kun je deze zorgvuldig vertalen naar een resultaat. Klanten op een plezierige manier ontvangen, waarbij je rust en vertrouwen uitstraalt, zit in je bloed. Jij weet je communicatie feilloos af te stemmen op de klant en voelt de situatie en de wensen van onze klant haarfijn aan. Beschik jij daarnaast over onderstaande kenmerken, dan gaan we graag met je in gesprek.

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding.
 • Zeer dienst- en service verlenend ingesteld.
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in het verkopen van auto’s.
 • Sterke affiniteit met gebruikte auto’s en de occasions markt.
 • Ervaring met het genereren en opvolgen van internet leads.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent een persoonlijkheid die makkelijk de verbinding maakt met klanten en collega’s, samenwerken is voor jou dan ook vanzelfsprekend.


Wat wij bieden

Als Verkoopadviseur ga je aan de slag bij een gecertificeerde Top Employer 2020. Bovendien bieden we je:

 • een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een jonge en dynamische organisatie;
 • een gezellig team van collega’s die met toewijding samenwerken aan hetzelfde doel;
 • een goed salaris, een maandelijkse variabele beloning en een premievrij pensioen;
 • een omgeving waarin jouw initiatieven en nieuwe ideeën welkom zijn;
 • een organisatie met nauwgezette doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier. Successen vieren we graag.


  Meer informatie & solliciteren

  Enthousiast geworden? Druk dan op de knop ‘reageer op deze vacature’ en stuur jouw cv en motivatie. Vragen? Neem contact op met Martijn de Winter, Sales Coach, op 06-2288 9385.