Medewerker Account Support -Team Bedrijfswagens

Omschrijving

Als Medewerker Account Support ben je in nauwe samenwerking met je collega Accountmanager verantwoordelijk voor onze klanten in het Corporate- en Public-segment. In dit segment bedienen wij onze klanten met een bedrijfswagenpark > 25 auto's. Met een ultiem servicegerichte en commerciële houding bedien je onze klanten zodanig dat zowel de klant als LeasePlan haar doelstellingen bereiken. Dit alles in een volwassen en competitieve markt waarin LeasePlan zich bevindt en groeidoelstellingen heeft. Maak jij het verschil?

Door je resultaatgerichtheid, in combinatie met jouw enthousiasme en affiniteit met bedrijfswagens weet je kwalitatief hoogwaardige gesprekken met je klant te voeren en hiermee tastbaar commercieel resultaat te boeken. Je onderhoudt actief contact met jouw klanten en vertaalt wensen en verwachtingen naar commerciële kansen. Jouw doel? Een uitgebreide portefeuille van tevreden klanten, een groei in het wagenpark en een nog beter rendement. Jij bent kritisch ten aanzien van bestaande werkwijzen en processen binnen LeasePlan omdat je vindt dat alles beter kan. We hebben jouw creativiteit nodig om LeasePlan meer en meer in staat te stellen haar klanten optimaal van dienst te zijn, commerciële successen te boeken en mee te denken in “what’s next?”

Tenslotte zul je voor een succesvolle invulling van je rol ook buiten LeasePlan contacten moeten opbouwen en onderhouden met dealers, importeurs en andere automotive dienstverleners.

Het team Bedrijfswagens

In het team bedrijfswagens worden klanten beheerd. Dit zijn zowel grote organisaties als (semi) overheden. Ze hebben gemeen dat het stuk voor stuk klanten zijn waarvan het wagenpark wordt ingezet op functies die een cruciale rol spelen in welzijn van de bewoners van de BV Nederland. Maar ook zeer uitdagende klanten. Dit onder meer door:

  • Het afwijkend type wagenpark;
  • Het bijzondere (en soms vertrouwelijke) karakter van de kerntaken van deze klanten;
  • Afwijkende wet- en regelgeving (aanbestedingen, minicompetities, fiscale afwijkingen rond btw, HSB, BPM en meer);
  • De voortdurende focus om voorop te lopen met innovaties op gebieden als veiligheid, klimaat, energietransitie en sociale integratie.

Vereisten

Jouw profiel

Enige kennis van bedrijfswagens is een must in deze enerverende functie. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en wilt verder in een commerciële omgeving waar klanttevredenheid en pro-actief handelen centraal staan.

Iets voor jou?

WAT WIJ BIEDEN
LeasePlan is ook in 2021 verkozen tot Top Employer of the year en dat voor de 11de keer op rij! Top Employer wordt je niet zomaar; wij bieden:

  • Een uitdagende functie voor 36-40 uur in de week;
  • Goed marktconform salaris, variabele beloning, premievrij pensioen;
  • Positieve, enthousiaste werkomgeving en markt die volop in transformatie is;
  • Uitstekende (internationale) doorgroeimogelijkheden;
  • Fijne werklocatie in het WTC van Almere met koffiebar en barista;
  • Goede thuiswerk faciliteiten; op dit moment werken we nog voornamelijk vanuit huis vanwege corona.

BEN JIJ DIT?
Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel Ronald Hylkema, Account Team Manager, direct mobiel op 06- 53 47 47 60