Letselschadespecialist

Omschrijving

Ben jij die ervaren letselschadespecialist die in staat is om een letselschadedossier van A tot Z te behandelen? Zoek jij altijd naar een oplossing en ga je een stevige onderhandeling niet uit de weg? Ben je je bewust van het verschil dat jij kunt maken voor de leaserijder? Kom dan ons team versterken!

Dit ga je doen!

Letselschade is heftig. Een moment waar wij als LeasePlan zelf aan het roer staan en waarmee we het verschil maken in ons service. Voor LeasePlan Rechtshulp zijn wij op zoek naar een Letselschadespecialist. Jij bent verantwoordelijk voor het behandelen van de letselschadezaken voor onze leaserijders. Het betreft de letselschades die zijn ontstaan na een aanrijding waarbij jij de leaserijders ondersteunt bij het verhalen van hun schade op de aansprakelijke partij.


Als Letselschadespecialist maak jij onderdeel uit van het team Accident Management Services. Een klein, hecht en betrokken team met veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je team ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de afhandeling van middelzware tot zwaardere letselschadedossiers. Het bijzondere van deze functie is dat je werkt binnen LeasePlan en ook de dynamiek van LeasePlan duidelijk ervaart. LeasePlan is een bevlogen organisatie met veel oog voor onze leaserijders en de maatschappij.

Vereisten

Dit vragen wij

Wij zijn op zoek naar een ervaren belangenbehartiger. Je zult werkzaam zijn op ons kantoor in Almere. Tijdens de Coronacrisis is dit veelal vanuit huis. Op termijn heb je ook de mogelijkheid de buitendienst in te gaan. Je neemt je verantwoordelijkheid en je weet je goed staande te houden in de onderhandelingen. Je verliest de belangen van onze leaserijder nooit uit het oog. Ook beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als belangenbehartiger
 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Diverse vaktechnische opleidingen
 • Empathisch vermogen
 • Uitstekende onderhandelings-, sociale en communicatieve vaardigheden
 • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen


Wat wij bieden

LeasePlan is ook in 2021 verkozen tot Top Employer en dat voor de 12e keer op rij! Top Employer wordt je niet zomaar; wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 32 uur in de week;
 • Goed marktconform salaris, variabele beloning en premievrij pensioen;
 • Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van LeasePlan Rechtshulp.
 • Afwisseling! Geen dag is hetzelfde door de grote diversiteit aan werkzaamheden en contacten met de tegenpartijen;
 • Een gezellig team en veel contact met collega's van andere afdelingen;
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is;
 • Uitstekende (internationale) doorgroeimogelijkheden;
 • Fijne werklocatie in het WTC van Almere;
 • Goede thuiswerk faciliteiten; op dit moment werken we nog voornamelijk vanuit huis vanwege corona.


Over LeasePlan Nederland

Met onze duurzame mobiliteitsambitie zet LeasePlan vol in op veranderingen in de mobiliteitsmarkt. We brengen What’s Next? naar onze grote, kleine en toekomstige klanten en leaserijders. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat zijn onmisbaar. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.

Een paar mooie voorbeelden hiervan:

 • We brachten als eerste autoleasing naar Nederland en later naar consumenten met onze private lease acties.
 • We zijn partner van Uber, ANWB, Lightyear, XDelft van de TUDelft.

Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Doe je mee?


Wat verwacht een interne stakeholder?

 • Marinel Meijerman, Manager Accident Management Services: “Wij zoeken een sterke persoonlijkheid die in staat is om een eigen bestand volledig te runnen. LeasePlan geeft je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen zowel persoonlijk als professioneel. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de letselschadebehandeling binnen LeasePlan naar een nog hoger niveau wordt getild."


Ben jij dit?

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel Marinel Meijerman, Manager Accident Management Services, op 06 43823431.