Letselschadespecialist

Omschrijving

GEZOCHT: ervaren letselschadespecialist die een stevige onderhandeling niet uit de weg gaat.


We zoeken nú een LETSELSCHADESPECIALIST bij LeasePlan Nederland.


Accident Management Services

De afdeling Accident Management Services (AMS) is onderdeel van het domein Service Delivery. Als Letselschadespecialist ben je onderdeel van het team AMS. Samen met je team ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de afhandeling van de WA-letselschadedossiers. Een hecht team en veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie. Je rapporteert aan Marinel Meijerman, Manager Accident Management.


Dit ga je doen!

Letselschade is heftig. Een moment waar wij als LeasePlan zelf aan het roer staan en waarmee we het verschil maken in onze service. Wij zoeken dan ook een letselschadespecialist die alle belangen goed kan afwegen bij complexe letselschadedossiers. Jij zal voor onze opdrachtgever LeasePlan Insurance de middelzware tot zwaardere letselschadedossiers gaan behandelen in een dynamisch team. Het betreffen de letselschades die zijn ontstaan na een auto-ongeval. Het letselteam maakt onderdeel uit van een volledig schadeteam waarbinnen alle schadebehandeling van het wagenpark van LeasePlan plaatsvindt.

Vereisten

Dit vragen wij!

  Wij zijn op zoek naar een daadkrachtig en ervaren letselschadespecialist. Je neemt je verantwoordelijkheid en je weet je goed staande te houden in de onderhandelingen. Ook beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als letselschadespecialist
  • Diverse vaktechnische opleidingen
  • Empathisch vermogen
  • Uitstekende onderhandelings-, sociale en communicatieve vaardigheden
  • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen


  Wat bieden wij:

  LeasePlan is ook in 2020 verkozen tot Top Employer of the year en dat voor de 11de keer op rij! Top Employer wordt je niet zomaar; naast een goed primair salaris bieden we je:

  • Diverse doorgroeimogelijkheden, zowel binnen AMS, als andere afdelingen van LeasePlan;
  • Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van de letselschaderegeling binnen AMS;
  • Afwisseling! Geen dag is hetzelfde door de grote diversiteit aan werkzaamheden en contacten met de tegenpartijen;
  • Een leuke organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier. Successen vieren we graag!
  • Een goed salaris (€ 3.350 - € 4.750,-) een maandelijkse variabele beloning en een premievrij pensioen;
  • Mooie locatie in het WTC in Almere, op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum, zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar!


  ACHTERGROND

  Met onze duurzame mobiliteitsambitie zet LeasePlan vol in op veranderingen in de mobiliteitsmarkt. We brengen What’s Next? naar onze grote, kleine en toekomstige klanten en leaserijders. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat zijn onmisbaar. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.

  Een paar mooie voorbeelden hiervan:

  • We brachten als eerste autoleasing naar Nederland en later naar consumenten met onze private lease acties.
  • We zijn partner van Uber, ANWB, Lightyear, XDelft van de TUDelft.

  Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Doe je mee?

  WAT VERWACHT EEN INTERNE STAKEHOLDER?

  • Marinel Meijerman, Manager Accident Management Services: “Wij zoeken een sterke persoonlijkheid die in staat is om een eigen bestand volledig te runnen. LeasePlan geeft je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen zowel persoonlijk als professioneel. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de letselschadebehandeling binnen LeasePlan naar een nog hoger niveau wordt getild.


  Enthousiast?

  Reageer dan via oranje button. Heb je vragen? Bel of app Marinel Meijerman, Manager Accident Management Services via 06-43823431.