Java Developer

Omschrijving

Wil jij het beste uit jezelf halen binnen een dynamische werkomgeving? Ben je klaar om jezelf en onze applicaties verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Gezocht: Java programmeurs met minimaal drie tot vijf jaar ervaring in complexe omgevingen voor ons Digital Change team.


Wat ga jij doen?
In een IT landschap waarbij de applicaties in verschillende platforms zijn ontwikkeld, neem je deel aan een van de multidisciplinaire Scrum teams dat in tweewekelijkse sprints software oplevert. Met circa 50 collega’s werk je continu aan nieuwe functionaliteit die direct waarde toevoegt.


Jij neemt de user story’s voor je rekening die geschreven moeten worden in Java of Javascript frameworks. Technisch uitdagend, want in onze complexe omgeving is integratie met de back end een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.
Je werkt daarbij dus ook nauw samen met programmeurs die de andere ontwikkelplatforms goed kennen. En met alle andere leden van het Scrum team, of het nu vertegenwoordigers uit de business zijn, Informatie analisten of anders. Met hun input lever jij code op waar je helemaal achter staat.


Zo lever jij je waardevolle bijdrage aan onze strategie: de complexiteit van ons applicatielandschap terugdringen en moderniseren, waarbij digitalisering een speerpunt is. Tegelijkertijd breng je onze organisatie vooruit met nieuwe functionaliteit. Elke twee weken weer.

Vereisten

Wat wij vragen

Om snel en effectief code op te kunnen leveren zijn wij op zoek ontwikkelaars die minimaal 3 tot 5 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van applicaties en daarbij de volgende programmeertalen en tools kennen:

 • Java 8 EE
 • Spring framework: MVC, JDBC, Security, Boot
 • Jenkins, Maven, Sonar, Fisheye, Git
 • Javascript frameworks: Jquery, AngularJS, Vue.js
 • Ervaring met het werken in een Oracle omgeving is een plus

We verwachten dat je een diploma op HBO niveau of hoger op zak hebt en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Scrum en Agile werken is vanzelfsprekend voor je. Het is belangrijk dat je een positieve houding hebt, zegt wat je denkt en uitdagingen aanpakt met een can-do mentaliteit.


Wat wij bieden

LeasePlan is ook in 2021 verkozen tot Top Employer en dat voor de 12de keer op rij! Top Employer wordt je niet zomaar; wij bieden:

 • Een uitdagende functie voor 40 uur in de week;
 • Goed marktconform salaris, variabele beloning en premievrij pensioen;
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is;
 • De vrijheid als ondernemer en de infrastructuur om gas te geven;
 • Uitstekende (internationale) doorgroeimogelijkheden;
 • Fijne werklocatie in het WTC van Almere met eigen koffiebar en barista;
 • Goede thuiswerk faciliteiten; op dit moment werken we nog voornamelijk vanuit huis vanwege corona.


WIJ ZIJN LEASEPLAN. WHAT’S NEXT?

Met 1,8 miljoen leaseauto’s in ruim 30 landen behoort LeasePlan wereldwijd tot de top. We maken onze klanten mobiel en hun leven net iets makkelijker. Dat doen we door alle service te verzorgen bij het kiezen, rijden, de inruil en verkoop van een enkele auto tot een compleet wagenpark.

What’s next is de leidende vraag bij alles wat we ondernemen. Any car, anytime, anywhere, onze concrete ambitie voor de mobiliteitsmarkt van morgen. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat, beschouwen we als ons werkveld. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.

Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Top, als jij daar bij wilt zijn.


Enthousiast?

Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel of mail Norbert Komen, Manager Digital Change, op 06 2066 5086 of norbert.komen@leaseplan.com.