Coördinator Delivery

Omschrijving

Zit elke dag verbeteren in jouw DNA, vind jij het leuk om de brug te slaan tussen leaserijder en de leverancier?

Wil jij jezelf en jouw team verder ontwikkelen? Krijg jij energie van het bieden van de beste service aan klanten, heb jij een idee over hoe wij onze leaserijders kunnen verrassen en neem jij daarin de lead binnen het team? Dan zoeken we jou voor de functie Coördinator Delivery bij Service Operations

Het Service Operations team bestaat uit 2 subteams: Invoice en Delivery. Je komt te werken bij team Delivery waarbij het leveren van de beste service aan onze leaserijders centraal staat. Team Delivery is verantwoordelijk voor alle processen omtrent het afleveren van de auto, het administratief verwerken van beschikkingen, laadpalen en brandstof. We hebben een divers team van medewerkers waarbij iedereen wordt uitgedaagd de eigen talenten te onderzoeken en te benutten.

Wat ga je doen?

Jij denkt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden na over hoe we onze leaserijders proactief kunnen informeren, jij ziet waar kansen liggen in het proces en benut deze. Je overtuigt je collega’s hetzelfde te doen. Naast dat je de processen verbetert, ontwikkel je ook nieuwe processen en zet je nieuwe standaarden neer. Je maakt contact met onze afdeling Service Experience en stemt af met commercie en inkopers. Alles met als doel onze leaserijders een uitstekende servicebeleving te kunnen geven. Zodoende beoordeel je de KPI’s en analyseer je de binnengekomen klantervaringen. De uitkomsten bespreek je met je collega’s en zet je om in acties. Afsluitend werk je mee met het wegwerken van de werkvoorraden en ben je kartrekker van het programma “proactief informeren leaserijders”.

Vereisten

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast geworden om als coördinator Delivery aan de slag te gaan en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

 • Je hebt een visie over hoe je samenwerking opbouwt, talenten benut en hoe je je collega’s meeneemt in veranderingen
 • Je weet je weg te vinden binnen Excel of bent in staat om dit snel te ontwikkelen
 • Vanuit jouw interesse en creativiteit zoek je proactief naar mogelijkheden om processen soepel te laten verlopen, zodanig dat de belangen van zowel de leaserijder, de klant als LeasePlan behartigd worden
 • Je ben in staat om processen snel te snappen en deze eenvoudig en snel uit te voeren.
 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding.

Dit krijg je

 • Een uitdagende functie voor 40 uur in de week
 • Goed marktconform salaris
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is
 • Veel ad hoc werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is
 • Ontwikkeling staat centraal met volop kansen voor doorgroeimogelijkheden

Enthousiast? Zo solliciteer je

Naast je C.V. vragen we je om de volgende vragen te beantwoorden. Gebruik maximaal 200 woorden voor het beantwoorden van elke vraag:

 1. Hoe ga jij onze leaserijders positief verrassen?
 2. Hoe enthousiasmeer jij je collega’s?
 3. Wat heb jij van LeasePlan nodig om optimaal te presteren?


Ons Service Operations team maakt gebruik van de kracht van diversiteit van de medewerkers. Als team presteren we door deze diversiteit ook beter. Wij vinden diversiteit en inclusiviteit belangrijke waarden bij LeasePlan en geloven in de kracht van een divers team. We respecteren elkaar en dat leidt tot een prettige samenwerking en cultuur. Iedereen is welkom bij LeasePlan!


BEN JIJ DIT?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan direct. Vragen? Neem contact op met Joost Bruggeman, Manager Service Operations, via 06-43164585 of joost.bruggeman@leaseplan.com