Commercieel Medewerker Rental

Omschrijving

Wil jij aan de slag in een groeiende markt binnen een team dat in ontwikkeling is? Ben jij commercieel, durf jij beslissingen te nemen en sta jij stevig in je schoenen? Dan gaan wij graag met je in gesprek voor de Commercieel Medewerker Rental in Breukelen!


Jouw baan
Als Commercieel Medewerker Rental ben je van offerte tot aflevering betrokken en (mede)verantwoordelijk. Het doel is om Commercie en Procurement te helpen orders met een zo hoog mogelijk rendement te scoren door mee te denken en adviseren. Ook help je Commercie bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van flexibele mobiliteit. Hierbij maak je gebruik van tooling zoals SalesForce en OCM en het bestaande productportfolio zoals Shortlease, Flexibele wagenparken  (o.a. Rental) en Poolbeheer.
 
Jij gaat aan de slag in ons Sales Rental team bestaande uit 7 collega’s. In deze nieuwe functie binnen LeasePlan ben jij verantwoordelijk voor je eigen “winkeltje”. Jij werkt daarbij samen met je Rental collega’s en de afdelingen Commercie, Procurement, Marketing, Risk Management en Re-Marketing. 

Tot de voornaamste taken & verantwoordelijkheden behoren: 

 • Meewerken aan proposities (iom Marketing en Commercie) op het gebied van Flexibele Automobiliteit zoals Shortlease, Poolbeheer, Rental, Occasion-lease, en andere flexibele mobiliteitsoplossingen met auto’s;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor commercie inzake occasion-lease, autobemiddeling  en virtual stock en meewerken aan klantvoorstellen;
 • Het bewaken van gemaakte afspraken met commercie en klant, denk hierbij aan opvolgen van reserveringen, offertes en bestellingen;
 • Meewerken aan de implementatie en het monitoren van “best practices”, proces- en systeemverbeteringen;
 • Zorgdragen voor de deskundige afhandeling van klachten.

Vereisten

Jij bent hongerig naar commercieel succes en proactief in het initiëren van acties. Jij gaat het gesprek aan met collega’s van de verschillende afdelingen en blijft daarbij in control. Ook ben jij goed in het creëren van draagvlak en durf jij beslissingen te nemen. Verder vragen wij: 


 • Minimaal een afgeronde commerciële Hbo-opleiding;
 • Ervaring met commerciële en administratieve processen in de zakelijke dienstverlening. Ben jij net afgestudeerd en denk jij dat je de nodige skills bezit, overtuig ons dan!
 • Affiniteit met de automotive branche;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod
Als Commercieel Medewerker Rental ga je aan de slag bij de grootste leasemaatschappij van Nederland en een gecertificeerde Top Employer 2018!

Daarnaast bieden we je:

 • een goed salaris, een maandelijkse variabele beloning en een premievrij pensioen;
 • een functie in een dynamische omgeving op een afdeling die in ontwikkeling is;
 • uitstekende kansen en opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie & solliciteren 

Enthousiast geworden over deze baan? Druk dan op de knop ‘Solliciteer direct’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Linda Böhne, HRM Medewerker, tel. 036-5271332 of recruitment@leaseplan.nl.