Commercieel Medewerker Binnendienst

Omschrijving

Heb jij 0-3 jaar commerciële werkervaring, ben jij hbo/wo afgestudeerd en wil jij graag uitblinken in een commerciële functie? Ben jij een topper die enthousiast en hands-on is en die energie krijgt van commercieel succes? Dan gaan wij graag met je in gesprek


Jouw nieuwe functie

Jij gaat aan de slag als Wagenparkcoördinator. Door jouw resultaatgerichtheid te combineren met enthousiasme en affiniteit met auto’s weet je verkoopgesprekken van kwaliteit te voeren. In de functie van Wagenparkcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt van onze berijders.

 

Het bestellen van een leaseauto is een feestje en daar draag jij aan bij! Je bent de ogen en oren van LeasePlan en de stem van de leaserijder. Als Wagenparkcoördinator ben je een spin in het web als het gaat om leaserijderscontact en tevredenheid. Jij bent in staat commerciële belangen te behartigen, werkverdeling te coördineren en collega’s te ondersteunen.

 

Je bent iemand die trots en passie in zijn werk kwijt wil. Kennis vergaren en kennis delen is in deze snel veranderende omgeving van groot belang. En geen dag is hetzelfde. Morgen willen we het beter doen dan vandaag ;-)

 

Doorgroeimogelijkheden Wanneer je deze functie goed vervult kun je doorgroeien naar andere commerciële functies. Het is ook mogelijk om vanuit je commerciële rol door te groeien naar een andere functie binnen onze veelzijdige organisatie. 

Vereisten

Jouw profiel

  • Een afgeronde (commerciële) HBO/WO opleiding;
  • Jij hebt 0 – 3 jaar stage of werkervaring opgedaan in een commerciële rol;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Jij bent een teamplayer, resultaatgericht, klantgericht, dienstverlenend en accuraat;
  • Affiniteit met auto’s. 


Wat wij bieden

Binnen LeasePlan bieden wij jou de mogelijkheid om je commerciële vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we door de beste trainingen en coaching on the job. Wij vinden het namelijk belangrijk om te investeren in jouw kwaliteiten, en samen succes te behalen. Zorg jij dat de motor blijft draaien?

Verder bieden wij onder anderen:

  • Een goed salaris, en een aantrekkelijke variabele bonus van gemiddeld een maandsalaris.
  • Veel uitdaging door veelzijdige vraagstukken en doorgroeimogelijkheden.
  • Een zelfstandige functie waarin jij jezelf kunt ontplooien en direct een bijdrage levert aan het resultaat van  LeasePlan.

Interesse? Enthousiast geworden? Druk dan op de knop ‘Solliciteren’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie.