Application Developer

Omschrijving

Wil jij het beste uit jezelf halen binnen een dynamische werkomgeving? Ben je klaar om jezelf en onze applicaties verder te ontwikkelen? Ga dan met ons deze uitdaging aan.
 

WIJ ZIJN LEASEPLAN. WHAT’S NEXT?

Met 1,8 miljoen leaseauto’s in ruim 30 landen behoort LeasePlan wereldwijd tot de top. We maken onze klanten mobiel en hun leven net iets makkelijker. Dat doen we door alle service te verzorgen bij het kiezen, rijden, de inruil en verkoop van een enkele auto tot een compleet wagenpark.

What’s next is de leidende vraag bij alles wat we ondernemen. Any car, anytime, anywhere, onze concrete ambitie voor de mobiliteitsmarkt van morgen. De rol van Connected Car, de verschuiving van autobezit naar autodelen, de behoefte aan contractuele vrijheid en duurzame oplossingen voor ons klimaat, beschouwen we als ons werkveld. Als pionier nemen we het voortouw in Nederland.

Naast ons gebruikelijke werk, doen we samen wat nodig is om onze belofte waar te maken. Digitalisering, ondernemerschap, lean en klantrelevant werken? Ook dat hoort bij het pakket als je hier werkt. What’s next is geen vrijblijvende vraag die we aan de buitenwereld stellen, maar een uitnodiging aan ons zelf: om stappen te blijven zetten die het verschil maken voor onze klant in de mobiliteitsmarkt van morgen. Top, als jij daar bij wilt zijn.  

 

Wat ga je doen?

Klanten en berijders willen steeds meer online zaken doen. Dat alles vraagt continue aanpassing van onze applicaties. Deze applicaties hebben we in eigen beheer en ontwikkeling doen we zelf. Op de afdeling Application Development werken ontwikkelaars met verschillende skills in multi disciplinaire scrumteams. Software leveren we op in 2 wekelijkse sprints. 

Op termijn zullen we overgaan naar een nieuw systeem maar de komende jaren zullen we onze huidige applicaties nog moeten door ontwikkelen en daarbij kunnen we versterking gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar drie ontwikkelaars; 

 •  een Lotus Notes ontwikkelaar; 
 •  een Powerbuilder ontwikkelaar; 

Vereisten

Dit vragen wij

 • Als Lotus Notes ontwikkelaar heb je ervaring met Lotus Notes, Lotus Notes Designer en Lotusscript Formula Language. Het is een plus als je daarnaast ook kennis hebt van Lotus Notes Administrator,  Lotus Enterprise Integrator, HTML, Javascript, CSS, XML, ASP, Java en OLE koppelingen naar MS Office
 • Als Powerbuilder ontwikkelaar heb je ervaring met een client-server omgeving waarbij kennis van Oracle databases en PL-SQL een pre is
 • Naast deze ervaring vragen we een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. Het is belangrijk dat je een positieve houding hebt, zegt wat je denkt en uitdagingen aanpakt met een can-do mentaliteit. Past dat bij je dan horen we graag van je.
 • We weten dat dit niet de meest moderne ontwikkeltalen zijn maar heb je hierin ervaring (ook als je al ouder bent), solliciteer dan. Naast inzet op deze talen bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in Java. 

  Wij bieden:

  • Een uitdagende functie voor 40 uur per week.
  • Een goed salaris, een variabele beloning en een premievrij pensioen;
  • Een organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier, Successen vieren we graag samen;
  • Mooie locatie in het WTC in Almere, op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum, zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar! 
  • Oh ja en hebben we al verteld dat we in 2019 weer zijn uitgeroepen tot Top Employer of the year?!

  Enthousiast?

  Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel Henk Groenewoud  036 527 2312