Accountmanager (Binnendienst)

Omschrijving

Voor team Testarossa zijn wij op zoek naar een Medewerker Account Support! Ben jij ambitieus, leergierig, en ga je altijd voor het beste resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Medewerker Account Support ben je in nauwe samenwerking met je collega’s verantwoordelijk voor onze internationale klanten. Behalve een goede commerciële drive is een servicegerichte instelling van groot belang. Op deze manier realiseert zowel de klant als LeasePlan haar doelstellingen in de huidige competitieve markt. Dit realiseer jij door actief contact te onderhouden met je klanten doormiddel van kwalitatief hoogwaardige gesprekken. Hierbij vertaal je continu de wensen en verwachtingen van de klant naar commerciële kansen. Jouw doel? Een uitgebreide portefeuille van tevreden opdrachtgevers, een groei in het wagenpark en een nog beter rendement.


Wat ga jij doen? Binnen ons team hebben we zo’n 150 klanten die een potentieel wagenpark van 1 tot 10 voertuigen hebben. Dit is ons segment met “kleine” internationale klanten, die desondanks internationaal nog steeds tientallen of honderden auto’s kunnen hebben. Jij zult je hoofdzakelijk richten op deze klantengroep. Jij bent hét visitekaartje van LeasePlan, want deze klantengroep heeft geen vaste accountmanager. Je vindt het dan ook leuk om deze verantwoordelijkheid te dragen en zelfstandig op zoek te gaan naar commerciële kansen. Succesvol expiratiemanagement, het uitbouwen van wagenparken, en upselling van dienstverlening zijn enkele kernactiviteiten. Uiteraard ga je op verschillende vlakken nauw samenwerken met je collega’s en mag je de nodige begeleiding van ervaren teamleden verwachten.


Team Testarossa – Cluster International

Team Testarossa is één van de drie teams in het Cluster International. wij beheren zo’n 350 klanten met een wagenpark vanaf 1 auto oplopend tot 2.000 auto’s, in totaal vallen er bijna 8.500 auto’s onder ons beheer. Enkele bekende namen van klanten binnen de portefeuille zijn Microsoft, Accenture en Vattenfall. De 350 klanten in het team worden allemaal internationaal bedient door LeasePlan, al deze klanten hebben een overkoepelend internationale overeenkomst. Je beheerst dan ook de Engelse taal, en je vindt het leuk om met internationale collega’s en/of contactpersonen bij de klant contact te hebben. Het team bestaat uit 9 collega’s waarvan 4 Account Supports medewerkers, 1 Commercieel Support medewerker, 1 Account Coördinator, 2 Account Managers en 1 Account Team Manager.

Vereisten

Je kijkt met een commerciële blik de wereld in. Je bent gebrand op het halen van commerciële successen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Je bent stressbestendig en ziet het proactief contact zoeken met onze klanten als een commerciële uitdaging. Je bent accuraat, hebt een groot probleemoplossend vermogen en een dito cijfermatig inzicht. Je analytisch vermogen stelt je in staat om complexe materie snel te doorgronden en klanten te voorzien van waardevolle adviezen. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 1-3 jaar werkervaring in een commerciële binnendienst functie;
 • Uitstekende commerciële, administratieve, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
 • Klantgericht, servicegericht, resultaatgericht en enthousiast; commerciële kansen laat je niet onbenut;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Door je ordergerichtheid en grote mate van affiniteit met auto's ben je in staat hierover kwalitatieve verkoopgesprekken met positief resultaat te voeren;
 • VNA Leasing diploma. Indien nog niet behaald is het een vereiste dat je bereid en in staat bent dit diploma binnen één jaar te behalen.

Wat wij bieden

 • Zeer diverse doorgroeimogelijkheden, zowel binnen het huidige team als binnen LeasePlan als geheel;
 • Een goed salaris, een maandelijkse variabele beloning en een premievrij pensioen;
 • Een ervaren en gezellig team en veel contact met andere afdelingen binnen de organisatie;
 • Een leuke organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier. Successen vieren we graag;
 • Mooie locatie in het WTC in Almere, op 1 minuut loopafstand van station Almere centrum, zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar;
 • Oh ja en hebben we al verteld dat we in 2020 weer zijn uitgeroepen tot Top Employer of the year?!


Enthousiast? 

Reageer dan op deze vacature.