Accountmanager Binnendienst

Omschrijving

Kijk jij met een commerciële blik de wereld in? Ben je gebrand op het halen van commerciële successen? Ben jij een topper die enthousiast en hands-on is en die energie krijgt van commercieel succes? Dan gaan wij graag met je in gesprek over onze Commerciële Binnendienst vacature in Moordrecht!

 

Jouw nieuwe functie
Jij gaat aan de slag als Account Support. Als Account Support ben jij het eerste aanspreekpunt van de vaste klanten en ben je samen met het team verantwoordelijk voor relatiebeheer. Met een ultiem servicegerichte en commerciële houding bedien je onze klanten zodanig dat zowel de klant als LeasePlan haar doelstellingen bereiken. Dit alles in een volwassen en competitieve markt waarin LeasePlan zich bevindt en groeidoelstellingen heeft. Maak jij het verschil?


Onze organisatie pakt de voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit. Ontwikkelingen als autodelen, verduurzaming, elektrische en zelfrijdende voertuigen vragen om flexibele en klantgerichte medewerkers. Jij bent kritisch ten aanzien van bestaande werkwijzen en processen binnen LeasePlan omdat je vindt dat alles beter kan. We hebben jouw creativiteit nodig om LeasePlan meer en meer in staat te stellen haar klanten optimaal van dienst te zijn, commerciële successen te boeken en mee te denken in “what’s next?” 


Doorgroeimogelijkheden
 

Wanneer je deze functie goed vervult kun je doorgroeien naar een buitendienst functie als Account Manager of Sales Manager. Het is ook mogelijk om vanuit je commerciële rol door te groeien naar een andere functie binnen onze veelzijdige organisatie. 


Zo doe je dat! 

Werken bij LeasePlan betekent werken met plezier. Bij een werkgever en met collega’s waar je trots op kunt zijn. Om succesvol te blijven, zijn we flexibel. Dit kunnen wij! Jij ook?

 • Je benut je ondernemerschap én zet deze ook in
 • Je bent elke dag weer bereid om samen beter te worden
 • Je neemt en pakt je verantwoordelijkheid
 • Je bent resultaatgericht en komt je afspraken na

Vereisten

Jouw profiel
Door je resultaatgerichtheid, in combinatie met jouw enthousiasme en affiniteit met auto's weet je kwalitatief hoogwaardige gesprekken met je klant te voeren en hiermee tastbaar commercieel resultaat te boeken. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Je bent accuraat, hebt een groot probleemoplossend vermogen en een dito cijfermatig inzicht. Je analytisch vermogen stelt je in staat om complexe materie snel te doorgronden en klanten te voorzien van waardevolle adviezen. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:

 • Een afgeronde (commerciële) HBO/WO opleiding;
 • Jij hebt relevante stage of werkervaring opgedaan in een commerciële rol;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;


Wat wij bieden
Binnen LeasePlan bieden wij jou de mogelijkheid om je commerciële/sales vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we door de beste sales trainingen en coaching on the Job. Wij vinden het namelijk belangrijk om te investeren in jouw kwaliteiten, en samen succes te behalen. Zorg jij dat de motor blijft draaien?

Verder bieden wij onder anderen:

 • Mogelijkheden om door te groeien naar Account Manager of Sales Manager of naar een andere (internationale) functie binnen veelzijdig LeasePlan 
 • Een zelfstandige functie waarin jij jezelf kunt ontplooien en direct een bijdrage levert aan het resultaat van LeasePlan
 • Positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop in transformatie is.
 • Lidmaatschap van Young LeasePlan. Deze club organiseert lezingen, workshops en cursussen, maar ook sportieve evenementen en netwerkborrels.


Interesse?

Enthousiast geworden? Druk dan op de knop ‘Solliciteren’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Vragen? Neem contact op met ons Recruitment team op 036-5271332.