Accountmanager Binnendienst

Omschrijving

Maak jij een Kickstart bij LeasePlan?

Heb jij 0-3 jaar commerciële werkervaring, ben jij hbo/wo afgestudeerd en wil jij graag uitblinken in een commerciële functie? Ben jij een topper die enthousiast en hands-on is en die energie krijgt van commercieel succes? Dan gaan wij graag met je in gesprek over onze commerciële binnendienst functies in Moordrecht!

 

Jouw nieuwe functie

Jij gaat aan de slag als Wagenparkcoördinator, Sales Support of Account Support, afhankelijk van jouw ervaring en skills. Door jouw resultaatgerichtheid te combineren met enthousiasme en affiniteit met auto’s weet je verkoopgesprekken van kwaliteit te voeren.  In de functie van Wagenparkcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt van onze berijders. In de rol van Sales Support ben jij samen met je team verantwoordelijk voor alle activiteiten die voortkomen uit acquisitie en verkoop van producten en diensten bij potentiële klanten. En als Account Support ben jij het eerste aanspreekpunt van de vaste klanten en ben je samen met het team verantwoordelijk voor relatiebeheer.

Doorgroeimogelijkheden
Wanneer je deze functie goed vervult kun je doorgroeien naar een buitendienst functie als Account Manager of Sales Manager. Het is ook mogelijk om vanuit je commerciële rol door te groeien naar een andere functie binnen onze veelzijdige organisatie. 

Vereisten

Jouw profiel

  • Een afgeronde (commerciële) HBO/WO opleiding;
  • Jij hebt 0 – 3 jaar stage of werkervaring opgedaan in een commerciële rol;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Jij bent een teamplayer, resultaatgericht, klantgericht, dienstverlenend en accuraat;
  • Affiniteit met auto’s. 


Wat wij bieden

Binnen LeasePlan bieden wij jou de mogelijkheid om je commerciële/sales vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we door de beste sales trainingen en coaching on the Job. Wij vinden het namelijk belangrijk om te investeren in jouw kwaliteiten, en samen succes te behalen. Zorg jij dat de motor blijft draaien?

Verder bieden wij onder anderen:

  • Een goed salaris, en een aantrekkelijke variabele bonus van gemiddeld een maandsalaris.
  • Veel uitdaging door veelzijdige vraagstukken en doorgroeimogelijkheden.
  • Een zelfstandige functie waarin jij jezelf kunt ontplooien en direct een bijdrage levert aan het resultaat van  LeasePlan.


Interesse?

Enthousiast geworden? Druk dan op de knop ‘Solliciteren’ en stuur ons direct jouw cv en motivatie. Vragen? Neem contact op met onze recruiter Marina op 06 5347 8943.